Mode og Marts med Medfølelse

marts med medfølelse

Mode og Marts med Medfølelse.

Tilbage i år 2013 fik Thomas Eriksen, formand for foreningen: “Mad med Medfølelse”, en god idé. Thomas var på dette tidspunkt selv ret ny i den veganske livsstil og savnede en form for start guide der kunne gøre springet til en vegansk kost mere overskueligt. Efter at være blevet inspireret af lignende tiltag i udlandet kom han op med ideén: “Marts med Medfølelse”.

Marts med Medfølelse er en årlig begivenhed, der udfordrer dig til at leve vegansk hele marts måned hvor de tilbyder gode guidelines. Den veganske livsstil stammer ofte fra et ønske om at udnyttelsen af industri-dyr skal stoppes. Udover det, byder det veganske køkken også på mange fordele i forhold til sundhed og miljøvenlighed. Vi lever i en verden i dag, der byder på fantastiske muligheder og alternativer, der gør, at vi ikke behøver at undvære noget, selvom vi vælger den veganske livsstil. Vi kan stadig lave god mad og livretterne behøver vi heller ikke at undvære. Det hele kan laves vegansk, det gælder bare om at kaste sig ud i det.

Det kan virke svært at skifte livsstil

Dog kan det virke uoverskueligt for nogen at skifte til en vegansk livsstil, på trods af at de er enige i målsætningerne bag veganismen. Et begrænset kendskab til det veganske køkken og markante ændringer i de madvaner man er vokset op med kan virke uoverkommenlige, specielt hvis hvis man står med det alene. Her er Marts med Medfølelse en super start guide. Folk med og uden erfaring samler sig, hjælper og støtter hinanden. Det er et godt sted at dele ud af erfaringer, lære nye opskrifter eller spørge, hvis der er noget man er i tvivl om.
Mad med Medfølelse har erfaret, at mange af deltagerne i Marts med Medfølelse er overraskede over hvor let, spændende og farverig maden er. Man lærer en masse nye smage og madvarer at kende som man kan bruge fremover, uanset om man vælger at leve som veganer eller ej.
Marts med Medfølelse er blevet en stor succes hvor flere tusinde deltager og hvor rigtigt mange vælger at fortsætte efter begivenheden er slut. Det kan helt sikkert anbefales og du kan tilmelde dig her.

Mode med Medfølelse

Lendemain Organic er ligesom Mad med Medfølelse, drevet af en motivation om at gøre verden til at bedre sted, ved at vælge vegansk og derved mindske miljøbelastning, og undgå udnyttelse af dyr. Marts med Medfølelse er et initiativ af Mad med Medfølelse, her ligger fokus selvsagt på mad, hvor Lendemain Organic fokuserer på mode. Men det er de samme dyr der er i fokus.

Hele 90% af verdens læder er biprodukt af kød- og mælkeindustrien. Dvs. at hvis man som forbruger køber læder, støtter man samtidig op om disse industrier. Ligesom vegansk mad har alternativer der gør at man ikke mangler noget og man stadig kan få sine livretter, har vegansk mode det også.

Lendemain Organic ønsker at præsentere folk for vegansk mode, der ikke går på kompromis med kvalitet, men er helt uden nogen form for udnyttelse af dyr ofte i vegansk sammenhæng kaldt cruelty-free. Mode med muligheder, og mode som beviser, at man ikke behøver at undvære: Mode med Medfølelse.

Leave a Reply